Zwaaisteen; betekenisvol kado!

22 oktober 2020 Uit Door Zwaaisteen

 

“Wat geef je een man die alles al heeft?”, vroeg Vera zich af. Dus gaf ze haar vader een Zwaaisteen voor zijn verjaardag. “Een glimlach en verbinding is toch een mooi en betekenisvol cadeau!”

 

En Tanja zocht naar iets vrolijks voor haar vriendin, die na een operatie vier weken plat moet. Ze mailde: “Gerda ligt straks op bed voor haar raam. Ik denk dat zwaaiers haar wel opfleuren. Van de hele dag netflixen word je ook niet beter toch?”.

Mirjam gaf samen met haar zus een Zwaaisteen aan haar moeder Toos. "Ze noemen haar al een zwaai- oma in de buurt, maar zo'n Zwaaisteen voor haar huis lijkt mij extra leuk."

 

Regelmatig loop ik naar het pakketpunt om een Zwaaisteen op de post te doen. Ik word er blij van! Waarom? Omdat ik de waarde van een Zwaaisteen ken en het anderen ook  gun. Welke waarde denk je misschien... Nou kijk, een Zwaaisteen vult de huiskamer met een glimlach, gezelligheid en contact doordat passanten even zwaaien. En deze alledaagse momenten, lijken klein maar zijn van onschatbare waarde. Ze maken mensen blij en regelmatig een blij gevoel ervaren is goed voor je gezondheid!

Wat een betekenisvol kado!